Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+kk 30 m2 Na Horizontu, Králův Dvůr

Pronájem bytu 1+kk 30 m2 Na Horizontu, Králův Dvůr

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

K pronájmu Vám nabízíme velmi pěkný, kompletně zařízený byt o velikosti 1+KK, který se nachazí ve 2.patře domu postaveného v roce 2007. Jedná se o dům vystavěný v rámci projektu Královský Horizont v Králově Dvoře. Dům je postaven v jižním svahu nedaleko lesa.

Byt je tvořen pokojem s kuchyňským koutem, kam se bez problémů vejde posezení, pracovní kout i část na spaní. Dále je zde samozřejmě předsíň a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Výhodou je kompletní vybavení bytu, které zde zůstává k dispozici pro nájemce - kuchyňská linka včetně spotřebičů, stůl se židlemi, pohovka, postel, šatní skříň, televizor, pračka a mnoho dalšího.

Byt je k nastěhování ihned. Uvedená cena neobsahuje měsíční zálohy na služby ve výši 2.200,-Kč (topení, voda, úklid a provoz spol. prostor), dále 700,-Kč roční paušální platbu za TV, rozhlas a svoz odpadu, elektřina (cca 500,-Kč měsíčně) se přepisuje na nájemce. Požadována je vratná kauce 2x měsíční nájem tj. 18.000,-Kč a provize RK 1x měsíční nájem + DPH tj. 10.890,-Kč. Majitel preferuje 1 osobu, nekuřáka či nekuřačku bez dětí.

Jedná se o lokalitu v okrajové zástavbě avšak s dobrou dostupností služeb, nákupů i další občanské vybavenosti. Díky dobré dopravní dostupnosti do Prahy autem po D5, ale i autobusem a vlakem, je toto bydlení i vhodnou alternativou pro toho jenž pracuje v Praze, ale ohledně bydlení preferuje spíše klidnější oblast a menší město.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky