Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+kk 29 m2 U Trati, Zbůch

Pronájem bytu 1+kk 29 m2 U Trati, Zbůch

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu pěkný a útulný byt 1+KK s balkonem a vyhrazeným parkovacím stáním v obci Zbůch. Byt se nachází ve 3. patře novostavby bezbariérového bytového domu s výtahem.

Bytová jednotka je tvořená pokojem s kuchyňským koutem, předsíní a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Byt má také balkon, komoru na patře a vlastní vyhrazené parkovací místo před domem (nemusí být součástí pronájmu). Je zařízený kuchyňskou linkou se spotřebiči (lednice, varná deska, trouba a digestoř), prostornou úložnou skříní, předsíňovou stěnou s věšákem a koupelnovou skříňkou se zrcadlem.

Majitel preferuje zájemce z řad nekuřáků bez domácích mazlíčků, byt je vhodný pro 1 osobu, maximálně pro 2. K nájemnému se hradí záloha 1.700-Kč na topení, vodu a služby, spotřebu elektrické energie bude nájemce hradit přímo dodavateli. Požadována je vratná kauce 2x nájemné, 1 měsíční nájemné + DPH je provize pro zprostředkovatele. Byt je k dispozici k nastěhování do týdne.

Výhodou této lokality je blízkost nájezdu na D5 (3,5 km) a také dobrá dopravní dostupnost do Plzně. V místě je k dispozici autobusová i vlaková zastávka, také obchod, pošta či lékárna.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky