Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+kk 25 m2 Mrkosova, Brno Židenice

Pronájem bytu 1+kk 25 m2 Mrkosova, Brno Židenice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Rezervováno!
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk v rodinném domě v Brně Židenicích o rozloze 25 m2 s prostorným úložným půdním prostorem a parkováním na ulici Mrkosova. Byt se sestává z obytné kuchyně vybavené novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (myčka, trouba, varná deska), včetně lednice a nabízí krásný výhled do zeleně zahrad. K lepší představě o dispozicích Vám poslouží ilustrační 3D plánek umístěný mezi fotografiemi.
Nájem 8.000 Kč + internet, elektřinu, plyn na topení a ohřev vody si nájemník přepisuje u dodavatele. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájmů.
Plnohodnotnou občanskou vybavenost najdete v dosahu 500 m (MŠ, ZŠ, pošta, lékaři, nákupní centra, obchody, restaurace, sportcentrum), včetně MHD vzdálené 5 min chůze (tram 8, 12, bus 64), do centra cca 10 min.
Byt je volný okamžitě po dobu 1 roku, pak bude probíhat rekonstrukce půdy. Byt je vhodný pro nekuřáky bez zvířat. Pro bližší informace kontaktujte realitní makléřku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky