Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+1 52 m2 Čajkovského, Praha

Pronájem bytu 1+1 52 m2 Čajkovského, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Velmi příjemný byt v klidné ulici v srdci Žižkova, do kterého se můžete nastěhovat od 1. září 2022. Tato ulice je tak trochu stranou všeho ruchu kolem, takže i když budete téměř v centru Prahy, vaší ulicí projede auto opravdu jen málokdy. Ani nebudete potřebovat mnoho věcí s sebou. Stačí kufr s osobními věcmi a můžete bydlet. V bytě najdete téměř vše, co člověk potřebuje. Ihned v předsíni je velká vestavěná skříň a dokonce malá komůrka třeba na lyže, kufry....
V kuchyni pochopitelně nechybí vybavená kuchyňská linka, včetně lednice s mrazákem a základního nádobí, ani jídelní stůl se židlemi.
V druhém pokoji máte k dispozici velkou manželskou postel a rohovou sedací soupravu s konferenčním stolkem.
V koupelně je vana a umyvadlo, je zde i nová pračka. Toaleta je samostatná s malým umyvadlem.
Sice byt nemá balkon ani terasu, ale kdyby člověk chtěl do klidu a přitom na čerstvý vzduch, je možnost využít zahradu s posezením, o kterou se sousedi pečlivě starají.
Na tramvaj je to jen pár metrů, takže jste za 15 minut na Václaváku. Za pár minut se dostanete i na metro, trasa "A" (zelená).
K nájemnému je třeba připočítat přibližně 5.000,- Kč na poplatky za energie. Spotřeba elektřiny započítána není, smlouvu s dodavatelem uzavře nájemník sám. Je třeba upozornit, že se poplatky za energie mohou v průběhu nájmu měnit vzhledem k situaci na trhu s energiemi a přesná výše poplatků bude známa ke dni uzavření nájemní smlouvy. Dále je třeba počítat s jistotou (kaucí) ve výši dvou měsíčních nájmů (tj. 29.000,- Kč) a jedním nájmem jako provizí pro RK (14.500,- Kč).
Přijďte se podívat, už se vám nebude chtít pryč. Stačí zavolat a domluvíme termín prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky