Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+1 50 m2 Mikulášské náměstí, Plzeň

Pronájem bytu 1+1 50 m2 Mikulášské náměstí, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu podkrovní byt o dispozici 1+1, který se nachází ve 3. patře cihlového domu v Plzni na Mikulášském náměstí. Jedná se o atraktivní lokalitu v blízkosti centra města s výbornou dopravní dostupností.

Byt, který vznikl vybudováním půdní vestavby, má podlahovou plochu 50 m². Tvořený je kuchyní, která je vybavena kuchyňskou linkou se sporákem a digestoří, pokojem odděleným od kuchyně posuvnými dveřmi, které zároveň vytváří v druhé části úložný prostor, větší koupelnou se sprchovým koutem a toaletou, a také předsíní, kde je dostatek místa pro uložení různých věcí. Kromě kuchyňské linky a skříně v předsíni je byt pronajímán nevybavený.

Vytápění bytu a ohřev vody je zajišťován vlastním plynovým kombi kotlem. Zaveden je internet i kabelová TV. Podlaha v pokoji je plovoucí, v kuchyni a příslušenství je položena dlažba, okna jsou plastová, střešní dřevěná.

Byt je k nastěhování ihned. K ceně nájemného budou hrazeny zálohy (elektřina, voda, svoz odpadu a energie společných prostor), které činí 1.300,-Kč při obsazení 1 osobou a 1.800,-Kč při 2 osobách, plyn bude převeden na nájemce. Požadována je kauce 2x nájemné, provize RK 1x nájemné + DPH.

V pěší vzdálenosti od domu najdete množství obchodů včetně lékárny, poštu, mateřskou i základní školu a také gymnázium. V těsné blízkosti domu se také nachází tramvajová i trolejbusová zastávka MHD. K relaxování můžete využít park přímo před domem nebo blízký park u Ježíška, sportovní vyžití se pak nabízí v blízkosti řeky Radbuzy kam si můžete jít zaběhat a kde vede také cyklostezka. Před domem je dostatek parkovacích míst, rezidenční parkovací karta Vás bude stát ročně 700,-Kč.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky