Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+1 38 m2 Jana Zajíce, Pardubice

Pronájem bytu 1+1 38 m2 Jana Zajíce, Pardubice

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu světlý byt 1+1 Pardubice Dubina o rozloze 38 m2 ve zvýšeném přízemí panelového domu, který prošel nedávno vnější rekonstrukcí spojenou se zateplením a výměnou oken. Uvnitř je byt nerekonstruovaný s umakartovým koupelnovým jádrem. Kuchyňka je vybavena (sporák, lednice). Velký obývací pokoj skýtá prostor pro ubytování dvojice, ale bydleli zde i tři nájemníci. Okna bytu směřují do zeleně, na západ.
V těsné blízkosti je dostupná veškerá občanská vybavenost - pošta, obchody, lékař, mateřská školka, obchody. Dvě zastávky veřejnou dopravou jsou úřady a historické centrum.
Poplatky jsou zahrnuty v pronájmu, který bude ročně vyúčtován (z inzerované částky je to měsíčně 700 Kč elektřina a 2 620 Kč platby spojené s užíváním bytu). Nájemce při podpisu smlouvy zaplatí prostředkovatelskou provizi ve výši 10 000 Kč včetně DPH a kauci ve výši nájmu včetně služeb a elektřiny - 9 270 Kč).
Neváhejte mne kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky