Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+1 29 m2 Halasovo náměstí, Brno

Pronájem bytu 1+1 29 m2 Halasovo náměstí, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chcete se osamostatnit a mít klid na studium nebo práci z domu?
S potěšením Vám představuji novou nabídku bytu k pronájmu o dispozici 1+1 v městské části Brno - Lesná. Byt se nachází ve druhém patře domu s výtahem a zůstane plně vybavený. K využívání tak budete mít kuchyni s varnou deskou a troubou, lednicí a pračkou.
V pokoji je umístěna rozkládací postel, pohodlně se tu tedy vyspí dvě osoby. A pokud byste chtěli ušetřit místo v pokoji, tak pro spaní může být využit prostor nad šatnou, konstrukce na postelové rošty je tu již připravena.
Na zasklené lodžii můžete relaxovat s výhledem na vzrostlé stromy. K bytu náleží také sklep.

Vše co byste mohli potřebovat, máte na dosah ruky. Sotva minutu chůze od domu se nachází supermarket, kavárna, lékárna, obchod s oblečením, plavecký bazén, ... Na zastávku tramvají a autobusů dojdete do dvou minut a do patnácti minut jste díky MHD v centru města. Vlaková zastávka je vzdálena asi osm minut chůze. A pokud se vydáte směrem na sever, zakrátko se ocitnete v přírodě.

Byt je ideální pro jednotlivce. Výše nájemného je 10 000 Kč/měsíčně + 2 500 Kč/měsíčně za energie a služby (včetně elektřiny, internetu). Energie a služby se vyúčtovávají. Skládá se vratná kauce ve výši 12 500 Kč a provize RK ve výši 15 125 Kč.

Už se v tomto krásném místě k bydlení vidíte? Neváhejte mě kontaktovat a domluvit si termín prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky