Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+1 27 m2 S. K. Neumanna, Beroun Beroun-Město

Pronájem bytu 1+1 27 m2 S. K. Neumanna, Beroun Beroun-Město

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Až překvapivě luxusní a kvalitní materiály byly použity na rekonstrukci bytu, který je pro vás k dispozici klidně okamžitě. Byt není velký, ale pro jednoho i dva lidi naprosto dostačující. Najdete zde totiž úplně všechno, co k životu potřebujete. Stačí sbalit kufry a nastěhovat se.

Máte tady plně vybavenou kuchyňskou linku, která je vyrobena na zakázku, s veškerými spotřebiči (varná deska, elektrická trouba, lednice s mrazákem, mikrovlnka, digestoř), nechybí stůl se čtyřmi židlemi.
V druhém pokoji je k dispozici rozkládací sedačka, na které můžete bez problémů spát. Pokud byste ale měli vlastní postel, není problém ji vyměnit. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a toaleta. Veškeré věci pak máte možnost uložit do velmi prostorné vestavné skříně v předsíni, ve které je dokonce prostor s přípojkou pro pračku. Musím říct, že je to velmi dobře a prakticky vymyšlené. Pračku si ale musíte pořídit sami, případně se lze domluvit s majitelkou.

Pokud chcete bydlet tam , kde je všude blízko, je toto ideální byt. Vlastně všude tam, kam běžně člověk potřebuje, dojde do deseti minut pěšky. Na nákup do Lidlu je to přibližně 300 metrů, a vzhledem k tomu, že je kolem Lidlu celá nákupní zóna, máte tam snad všechno, co si dovedete představit. Když se vydáte na druhou stranu směrem do centra, dojdete také po pár stovkách metrů k obchodům, tentokrát k Bille, Kauflandu a Penny. Autobus, který Vás doveze do Prahy nebo třeba jen přiblíží do centra Berouna, staví přibližně 50 metrů od domu.

K nájemnému musíte připočítat 3.000,- Kč na zálohy na energie. V těchto zálohách jsou započítány veškeré služby, včetně vody, tepla i elektřiny. Dále je třeba počítat s platbou provize RK ve výši 10.000,- Kč a s jistotou (kaucí) také ve výši 10.000,- korun.

Pokud byste měli o tento byt zájem, s radostí vám jej ukážu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky