Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej zemědělské usedlosti 430 m2, Radíč Hrazany

Prodej zemědělské usedlosti 430 m2, Radíč Hrazany

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Užívat pohodu a klid venkovské samoty a přitom být jen hodinu cesty od pražského centra Vám poskytne právě tato usedlost s bohatou historií. Úchvatné výhledy do krajiny obepínající přehradu Slapy a rozlehlé pozemky s vlastním rybníkem dělají toto místo jako stvořené pro ty, co chtějí být pevně spjati s přírodou.
V komplexu původních staveb do typického tvaru "U" se nachází stáje, velká stodola i jízdárna. K těmto zemědělským budovám těsně přiléhá obytná část, která se rozprostírá do dvou pater a dispozičně se jedná o 5+1.
Nedílnou součástí usedlosti je i tzv. výminek, jehož dispozice je 4+kk. Tento je nově zrekonstruovaný a plně vybavený. Vzhledem k tomu, že toto stavení nenaléhá přímo na usedlost, ho lze ideálně využít i komerčně bez narušení soukromí usedlosti.
Zdrojem vody jsou dvě kopané studny, které poskytují dostatek vody. Topení je řešeno přímotopy a krby.
Takové skvosty s obrovským potenciálem jsou v blízkosti Prahy vzácností. Těším se na Vás při návštěvě v usedlosti Radíč.


Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky