Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej zemědělské usedlosti 200 m2 Ždírec

Prodej zemědělské usedlosti 200 m2 Ždírec

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi menší zemědělskou usedlost v klidné části obce Ždírec (okres Havlíčkův Brod). Jedná se o patrový domek s bytovou jednotkou 4+1, kde na horním podlaží je prostorná půda s jedním hotovým pokojem, kterou je možno využití k vestavbě dalších místností. K objektu je na hranici pozemku přiveden plyn, voda je vlastní ze studny, dům je napojen na obecní kanalizaci. Vytápění tohoto domu je kotlem na pevná paliva. Dům byl postaven počátkem minulého století a v jeho druhé polovině byl postupně rozšiřován. Je v zachovalém stavu stejně jako přilehlá hospodářská budova a vedlejší dílna s garáží a kolnami. Součástí prodeje je přilehlá zahrada s přístřeškem pro auto u příjezdové komunikace. Tato nemovitost může sloužit novým majitelům bez větších úprav jako chalupa. Pro trvalé bydlení je třeba do objektu investovat podle představ nového vlastníka.
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Pro více informací kontaktujte makléře.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky