Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej zemědělské usedlosti 150 m2, Bořetín

Prodej zemědělské usedlosti 150 m2, Bořetín

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Pro milovníky čistého ovzduší a zachovalé přírody máme připravenu zemědělskou usedlost na pomezí České Kanady a Jižních Čech. Úžasné prostředí, velkorysý prostor a skvělá poloha jsou atributy starého hospodářského stavení v obci Bořetín. Stavení leží přímo na návsi, prosluněné po celý den.
Typické je klasické uspořádání budov. Přední část je obytná, na ni navazuje část hospodářská s kamenným zápražím a stodoly, které dotvářejí půdorys uzavřeného dvora.
Z fotografií je zřejmé, že rekonstrukce objektu je nezbytná. Aktuálně se podařilo zrekonstruovat menší část obytného prostoru a zahájit rekonstrukci elektrických rozvodů. Zachovalé vnitřní klenby v části budovy a solidní stav dává prostor vyniknout fantazii budoucích majitelů.
Stodoly jsou průjezdné ze dvora do rozlehlé zahrady o ploše bezmála 1.200 m², kde roste řada ovocných stromů. Také v zahradě je třeba přiložit ruku k dílu, ale určitě se to bude stát za to.
Přijeďte se podívat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky