Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej zahrady 4493 m2 Sedlec

Prodej zahrady 4493 m2 Sedlec

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Hledáte nějaké místo k relaxaci a odpočinku? Nabízíme vám doslova "Oázu klidu", o které jste si mysleli, že ani neexistuje.
Nabízíme k prodeji rozlehlou zahradu (4.493 m2),na které je postavena útulná chata s celkovou plochou 38 m2. Z verandy, která je napojena na kuchyňku s obývákem (14 m2), si můžete dopřávat ranní kávu nebo jen relaxovat v malé ložnici (4 m2). Na konci zahrady se nachází suché WC nebo chemický uvnitř chaty. Na zahradě se nachází i studna. Elektřina je zde řešena formou solárního panelu Tesla, který pohání světlo uvnitř chaty. Sporák v kuchyni funguje na propanové bomby.
Na velké zahradě jsou vysázeny borovice, ořechy, švestky, ringle a např. jabloně. Pokud Vás zaujala tato nabídka, kontaktujte makléřku o prohlídky.
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky