Prodej zahrady 1379 m2, Horní Ves

Plocha celková: 1379 m2 Číslo zakázky: 18759
Název: Prodej zahrady 1379 m2, Horní Ves
Celková cena: 1 010 Kč (Za m2)

Včetně provize RK
poznámka k ceně

1 392 790 Kč
Adresa: Horní Ves
Datum aktualizace: 13.11.2023
Stavba:
Zástavba:
Ochrana:
Umístění:
Zdroj vody:
Celková plocha: 1379 m²

Prodej zahrady 1.000,-Kč/m² k výstavbě chatového domu, či rodinného domu.

Obec Horní Ves je vesnička v okrese Pelhřimov. Děti zde dojíždějí do školy v Horní Cerekvi, malé chodí do místní mateřské školky, která je díky velkému zájmu maminek i z okolí, zcela zaplněná. I všechny rodinné domy jsou obydlené a lidé si zvykli za prací dojíždět do nedalekého Batelova, Žirovnice, ale také do Pelhřimova, Jihlavy a Jindřichova Hradce. Nezbývá, než si zde postavit vlastní dům, či chatový dům. Zde vám nabízíme k prodeji zahradu o celkové výměře 1379 m².

Z větší části oplocený pozemek je rovinatý. Jsou na něm starší, stále plodící ovocné stromy. Z vedle vedoucí obecní asfaltové komunikace je přístupný. Na hranici pozemku bude v nejbližší době přivedená přípojka elektřiny. Odpad lze řešit domovní čistírnou odpadních vod. Přivedení vodovodu na pozemek bude za spolupráce obce. Ve vedlejší nemovitosti je malé hospodářství s chovem koz. Zahrada s výhledem do přírody je svou velikostí a místem vhodná jak ke stavbě rekreačního objektu, tak domu k trvalému bydlení s dostatkem soukromí.

Budete v lůně přírody, v čistém ovzduší, v okolí stále ještě zachovalých lesů se spoustou hub a v místě jako stvořeném pro turistiku, pro normální život svých dětí, které se nebudete bát pustit ven. Obec žije bohatým životem a lidé se zde potkávají.

V obci je mateřská školka, hostinec, vývařovna obědů, sportovní klub, hasiči, náveský rybník s rybářskými soutěžemi, s možným odchytem ryb kdykoliv.

Základní občanská vybavenost je v Horní Cerekvi vzdálené 4 Km. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete plně spolehnout, že se vám budeme snažit doporučit nejlepší financování a budeme nápomocni při vyřizování dalších náležitostí.

Příjezdová komunikace Asfaltová
Doprava Vlak, Silnice, Autobus
Celková plocha 1379 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky