Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej vinného sklepa 30 m2, Želetice

Prodej vinného sklepa 30 m2, Želetice

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -
Rok výstavby: -

Skvělá příležitost pro milovníky vína, kteří se chtějí realizovat a vybudovat si malé posezení pro příjemné chvíle s přáteli, v blízkosti Znojma.

Nabízíme k prodeji vinný sklípek v obci Želetice. Jedná se o ručně kopaný pískovcový sklep vhodný k rekonstrukci dle vašich představ. Do sklepa je možné zavést elektřinu, která zde již dříve byla, a vytvořit si tak menší posezení uvnitř.

Sklípek se nachází v klidné části obce na slunném místě. Přímo před vchodem je možné vybudovat malé posezení, které si pak můžete užívat v teplých měsících v dobré společnosti a s příjemně vychlazeným vínem v ruce. Sklípek je samozřejmě vhodný také pro uchovávání ovoce a zeleniny, díky stálé teplotě.

Ke sklípku vede asfaltová cesta a parkovat je možné přímo před ním. V okolí se nachází další sklípky, což na první pohled napovídají také vinice v obci a jejím okolí. Obec je velmi malá, zato velmi příjemná. Je zde vcelku bohatý kulturní život, který samozřejmě zahrnuje také víno.

Ať už tedy řešíte, kam utéct z města, jak vyplnit volný čas, nebo kde uskladnit dobré víno, tady jste správně.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky