Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej vily 1091 m2 Tyršova, Jablonné v Podještědí

Prodej vily 1091 m2 Tyršova, Jablonné v Podještědí

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Je Vaším snem vlastnit historický objekt který byl postaven už v roce 1902? Máte podnikatelský záměr a hledáte místo ze kterého by jste udělali hotel, resort pro firemní účely nebo Vás jen láká bydlení na zámku? Tak právě pro Vás tu máme velmi vzácný objekt, který dokáže svou kouzelnou atmosférou uchvátit snad každého.

Budova se nachází v historickém městě v Jablonném v Podještědí jehož dominantou je velkorysá stavba Baziliky sv. Vavřince a sv. Zdislavy, která je velmi známým poutním místem. Prošla částečnou rekonstrukcí, získala novou sedlovou střechu s oplechováním a novou fasádu. Jsou zde celkem tři patra a v druhém z nich se nachází byt 3+1 se samostatným vchodem a vlastním topením. Díky podlahové ploše o výměře 3000m2 byla budova v minulosti využívána i jako Sokolovna. Jak naložíte s tímto neuvěřitelným prostorem, je jen a jen na Vás. V této lokalitě je veškerá občanská vybavenost a nachází se jen 25minut od Liberce.

Zajistíme Vám bezplatné finanční poradenství a výhodné financování koupě této nemovitosti.
Zvu Vás tedy na prohlídku tohoto velmi zajímavého objektu, kde Vám rád předám veškeré podrobné informace. Těšit se na Vás bude makléř Martin Petřík.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky