Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej ubytovacího zařízení 436 m2, Oloví

Prodej ubytovacího zařízení 436 m2, Oloví

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Prodej velkého třípodlažního domu se dvěma vchody v obci Oloví - Hory. Rekonstrukcí dokončenou v r. 2000 byla nemovitost upravena pro potřeby komunitního centra.
V přízemí s průchozí chodbou je velký sál, kuchyně, dvě místnosti, koupelna, toalety a schodiště. Na 2.NP jsou dva samostatné byty s dispozicí 3+1. V mezipatrech jsou po obou stranách toalety. Třetí podlaží je dispozičně rozděleno na tři menší místnosti využívané jako kanceláře a sklad, dlouhou chodbu a čtyři prostorné pokoje s okny do ulice.
Dům je kompletně podsklepený. V suterénu najdeme technickou místnost s plynovým kotlem + zásobník na vodu, chodbu + sklepní místnosti, které byly využívány jako herny, sušárna, dílna a sklady.
Nemovitost je napojena na obecní vodovod, kanalizaci, je zaveden plyn i elektřina. Rozvody vody, odpadů, elektřiny, plynu a ústředního topení v suterénu, v 1. a 3. NP jsou po rekonstrukci. Vytápění 2. NP ( bytů) bylo při rekonstrukci vyřešeno elektrickými panely a přímotopy. Parkování je možné po dohodě s městem před domem.
Olovím protéká řeka Svatava, v jeho okolí jsou lesy s cyklostezkami a trasami pro letní i zimní turistiku. Ve městě jsou obchody, ZŠ, MŠ, pošta, MěÚ, čerpací stanice, praktický a zubní lékař, autobusové i vlakové spojení.
Cena je včetně zajištění financování, smluvního a realitního servisu. Prohlídka je možná po dohodě s makléřkou. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky