Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej ubytovacího zařízení 375 m2 Kosmákova, Jihlava

Prodej ubytovacího zařízení 375 m2 Kosmákova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Přinášíme nevšední příležitost zrealizovat konečně svoje představy a sny. Je to dům v historickém centru Jihlavy, jak je zmíněno v předchozí větě, příležitost doslova pro „fajnšmekry“.
V jádru gotický jednopatrový řadový dům s atikovým polopatrem byl koncem 16. století renesančně přestavěn a pak znovu raně klasicistně roku 1804. Obdélná budova se zachovalými klenutými interiéry má střídmě pojaté klasicizující průčelí s bosovaným přízemím.
Do současného stavu se dům dostal rekonstrukcí po roce 2000, přičemž přízemí a sklepení si původní podobu zachovalo nejvíc.
Charakter domu je typický řadou výjimečných prvků. V přízemí směrem do ulice jsou dvě místnosti (10 m² a 20 m²) určené pro komerční účely – kanceláře, drobná živnost. Dominantní využití domu je bydlení, které nabízí celkem 4 byty různých dispozic. Všechny byty jsou díky konstrukci domu řešeny jako mimoúrovňové, což podtrhuje jejich atraktivitu. Tři menší byty mají dispozici 2 + 1, dva jsou po rekonstrukci, třetí na svoji příležitost ještě čeká.
Největší byt v podkroví domu o dispozici 4 + kk má užitnou plochu 112 m² přes celou zastavěnou plochu domu. Tento byt celý je velice reprezentativní prostor, vhodný pro všechny, kteří hledají výjimečné netradiční bydlení.
Dalším zcela ojedinělým prvkem je dvorek za domem, jež ohraničují původní rekonstruované hradby s baštou jako fortifikační součástí původního středověkého opevnění. Jeho velikost 220 m² a typ ohraničení nabízí dostatek soukromí uprostřed centra města a zároveň dostatek prostoru pro různé aktivity – sport, zahrádka nebo pouze posezení a grilování.
Na tomto omezeném prostoru inzerce nelze samozřejmě vystihnout všechny detaily této nemovitosti. Sejdeme se přímo na místě, kde probereme vše potřebné.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky