Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej ubytovacího zařízení 350 m2, Staré Město pod Landštejnem

Prodej ubytovacího zařízení 350 m2, Staré Město pod Landštejnem

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

V krásném prostředí přírodního parku České Kanady v obci Staré Město pod Landštejnem je k mání menší penzion se třemi apartmány a velkým pozemkem 5644 m2. Budova z roku 1850 byla od roku 1998 velmi zásadně a pečlivě zrekonstruována, vše se zachováním původního vzhledu venkovského stavení. V přízemí budovy se nachází větší apartmán 2+1 s kachlovými kamny. Tento apartmán je využíván jako zázemí pro majitele. Dále v přízemí nalezneme společenskou místnost s barem, sociální zařízení a technické místnosti. V podkroví jsou dva prostorné apartmány s balkonem, vybavenými kuchyňkami, koupelnami a hotelovým zařízením. Budova je podsklepená. Na pozemku se nachází přístavek, který slouží jako kolárna. Procházet se můžete udržovanou zahradou s okrasnými rostlinami, ovocnými stromy a využít pergoly s ohništěm a grilem, dětského pískoviště, trampolíny a bazénu.
Budova je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění je řešeno buď elektrickým kotlem nebo dálkovým vytápěním z místní kotelny na biomasu, ohřev vody elektrickými bojlery nebo solárními panely. Objekt je elektronicky zabezpečen včetně kamerového systému. Na toto kouzelné místo se velmi rádi vracejí spokojení hosté, avšak objekt můžete využít i pro rodinné bydlení.
K návštěvě penzionu lákají především procházky přírodou místního přírodního parku Česká Kanada, návštěvy památek hradu Landštejn a zámku Český Rudolec, renesančního města Slavonice, bizoní farmy a mnoho dalších turisticky oblíbených míst.
Penzion je možné převzít po ukončení letní sezóny 2020.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky