Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej ubytovacího zařízení 1927 m2 Tylova, Nýrsko

Prodej ubytovacího zařízení 1927 m2 Tylova, Nýrsko

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Penzion, hotel, ubytování, byty, ale i pivovar chybí ve městě Nýrsko, které se nachází v blízkosti hranice s Německem a také čím dál víc vyhledávané oblasti Šumavy. Nemovitost nabízí dva objekty na vlastním pozemku a to jednopodlažní budovu, kde mohou vzniknout nejen apartmány s vlastním sociálním zařízením nebo malometrážní byty i byty k ubytování. Tím by byla rychlá návratnost vložené investice. Druhým objektem je podsklepená dvoupodlažní budova s půdním prostorem, půdorysného tvaru "U". Dva hlavní vchody mohou rozdělit budovu do více sektorů a další prostory se nabízí v půdním prostoru. Ve sklepě se nachází vlastní studna. Původní projektová dokumentace z 19. století je zachována a je možné nahlédnout při prohlídce domu. Budova napojena na obecní vodovod, kanalizaci, elektrickou síť. V Nýrsku obchodní centra, ZŠ, MŠ, lékař, sportovní hřiště, IN -LINE dráha, letní plavecký bazén se slanou vodou, v okolí cyklostezky, sjezdovky přímo v místě V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje prodat nemovitost s nejvyšší nabídkou.
Do popisu nelze vše uvést, proto doporučujeme domluvit prohlídku, kde vám sdělíme podrobnosti o nemovitostech a provedeme vás celou nabízenou nemovitostí. S financováním mohou pomoci naši finanční poradci. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky