Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej ubytovacího zařízení 1200 m2 Am. Kutinové, Brumov-Bylnice Brumov

Prodej ubytovacího zařízení 1200 m2 Am. Kutinové, Brumov-Bylnice Brumov

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Prosperující penzion se zajištěnou klientelou, Brumov-Bylnice. Prodej ubytovacího zařízení s restaurací a obchodními prostorami.Na základě výhradního zastoupení majitelů nabízíme k prodeji penzion v obci Brumov - Bylnice. Budova má tři nadzemní podlaží a je celá podsklepená.

V horním patře se nachází zavedená restaurace s barem a stylovým grilovacím krbem. Je zde kompletně vybavená kuchyně, ve které se denně vaří menu. Na tomto podlaží jsou dále 4 pokoje s příslušenstvím (WC+sprcha). K dispozici pro pořádání oslav a setkání, popř. sledování sportovních utkání, je salonek se sportovní tématikou.

2. patro je řešeno takto: 6 pokojů o 1-3 lůžkách (každý pokoj má koupelnu s WC a sprchou) a dva pokoje jsou větší a mají společnou koupelnu s vanou.

V přízemí se nachází dvě bytové jednotky, dispozičně 1+1 a 2+1. Zavedená prodejna potravin je dlouhodobě pronajata a slouží hlavně pro obyvatele sídliště.

V suterénu jsou skladovací prostory a kotelna.

Objekt prošel rozsáhlou rekonstrukcí. V roce 2004 byla uskutečněna rekonstrukce střechy a v 1. ubytovacím podlaží byly provedeny nové sádrokartonové konstrukce. Zateplení budovy včetně nových plastových oken proběhlo v roce 2009.
K objektu patří velké parkoviště.
Energetický štítek budovy je zadán k vyhotovení, prozatím uvádíme energetickou třídu G.
Brumov - Bylnice je moderní obec s 6 tis. obyvateli. Okolí nabízí řadu možností pro aktivní trávení volného času. Vedle nového sportovního a rekreačního areálu využívají návštěvníci penzionu hojně také krytý plavecký bazén, tenisové kurty, golfové hřiště, krytý zimní stadion, upravené sjezdovky a běžecké i cyklo trasy.

Zveme Vás na prohlídku tohoto investičně zajímavého objektu. Zajistíme veškeré právní služby a ve spolupráci s naší mateřskou společností Fincentrum a.s. také výhodné financování.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky