Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 963 m2, Hradištko

Prodej stavebního pozemku 963 m2, Hradištko

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Hledáte rovinatý pozemek o výměře 963 m2 pro stavbu rodinného domu a podmínkou je dojezdová vzdálenost od Prahy? Tak už dál nehledejte a podívejte se na tuto nabídku, protože možná právě tady bude stát za chvilku Váš nový domov. Dovolte mi představit Vám obec Hradišťko ležící v okrese Nymburk, asi 9 km západně od Nymburku. Součástí obce je i osada Kersko, která je spojená s činností českého spisovatele Bohumila Hrabala. Velká část území obce náleží do Přírodního parku Kersko-Bory. V obci je kompletní občanská vybavenost (škola, školka, koloniál, zdravotní středisko, knihovna atd.) Po D 11 se dostanete do Prahy na Černý most za 27 min. a do Hradce Králové za 53 min. Milovníky letního koupání jistě potěší 6 minut vzdálená písečná pláž s lehátky u jezera Sadská, kde si naopak v zimních měsících můžete užívat radovánků v podobě zábavného bruslení.
Jako hlavní bonus tohoto pozemku je vypracovaná projektová dokumentace na rodinný dům, bungalov 5+KK. Kromě toho také vyřízené stavební povolení a nový majitel má tak vše připravené pro to, aby si mohl začít plnit svůj sen. Na hranici pozemku najdeme vodovod a elektřinu. Kanalizace je v projektu řešena čističkou odpadních vod. Lokalita s jedinečnou kombinací zdravého a bezpečného životního prostředí pro vás i Vaší rodinu pak doplňuje množství míst pro aktivní trávení volného času a relaxaci v okolní zeleni. Nabízíme Vám nejen bydlení, ale také jak pohodlně a kvalitně strávit svůj život. S financováním tohoto pozemku Vám rád pomůže můj kolega z mateřské společnosti Fincentrum a.s. Domluvte si prohlídku ještě dnes, volejte kdykoliv!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky