Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 940 m2 U Ručiček, Jílové u Prahy Radlík

Prodej stavebního pozemku 940 m2 U Ručiček, Jílové u Prahy Radlík

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Ať už se vám podaří při stavbě vašeho domu snů vytěžit ze země pár zlatých nugetů či ne, pevně věřím, že ten pravý poklad naleznete v této lokalitě, která disponuje opravdu vším!
Nabízíme nezaměnitelnou romantickou atmosféru v živém historickém městě. Dokonalou občanskou vybavenost v podobě - mateřské, základní i střední školy; zdravotního střediska, spousty obchodů a jiné. To vše s výborou dostupností do Prahy. Jen pár metrů od pozemku je autobusová zastávka s velmi frekventovanými spoji PID na stanici Budějovická, což umožňuje rychlý přesun do Prahy i bez auta. Zcela přirozeně se zde propojila vrstva storousedlíků v tradičních budovách v kombinaci té nejmodernější architektury, kterou jsem měla možnost při návštěvě tohoto místa obdivovat. A proto jsem se rozhodla, nabídnout Vám tuto jedinečnou, kompletně zasíťovanou parcelu o celkové výměře 940 m2 trochu netradičně. Víte kam vyráželi do lesů první čeští trampové? Pokud vás odpověď na tuto otázku zajímá, vyrazte s celou rodinou do Jílového do muzea. Muzeum sídlí v krásné kamenné budově s předlouhou historií, nazvané Mince, protože do roku 1420 v ní byl umístěn horní úřad, kde se odevzdávaly daně z dolování zlata v okolí Jílového. Tak teď už chápete ty zlaté nugety? Koho ale zlato nechává chladným, může vyrazit na rozhlednu na Pepři. Třicetimetrová telekomunikační věž vám nabídne krásný výhled , kdy uvidíte nejen Prahu a Brdy, ale třeba i památnou horu Říp. A věděli jste, že kamenný most na Žampachu je prý nejvyšší železniční most v České republice a možná i v Evropě? Nachází se na trati “Posázavského pacifiku” mezi stanicemi Jílové u Prahy a Luka pod Medníkem. Ale ani v zimě se zde nebudete nudit. Spoustu možností a zábavy nabízí necelých 4 kilometry vzdálený Ski Areál Chotouň. Dokážete si představit krásnější bydlení? Já tedy ne! Už teď se těším na prohlídku. A bonus na závěr. Naše firma umí sjednat financování koupě pozemku za těch nejlepších podmínek na českém trhu. Vaše realitní makléřka Barbora NIikolesková.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky