Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 918 m2 Choltice

Prodej stavebního pozemku 918 m2 Choltice

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Hledáte místo, kde si postavíte svůj nový domoov? Je pro Vás důležitá občanská vybavenost obce a zároveň okolní příroda? Možná pro Vás máme něco, co ste dlouho hledaly a to v obci Choltice, kde na Vás čeká stavební pozemek o výměře 918 m2, s možností si Vaší zahradu zajímavě rozšířit. Inženýrské sítě jsou v dosahu od pozemku, tudíž s připojením nebude problém. Choltice, se nachází v Pardubickém kraji, 15 km západně od Pardubic, 8 km jižně od Přelouče.
Pro využití volného času je v obci k dispozici koupaliště a sportovní areál. V obci je základní škola vyššího stupně a moderní mateřská škola. Je zde zdravotní středisko s ordinací dětského, praktického lékaře a rehabilitace. Výhodou je i lékárna. Pro seniory je zde domov s pečovatelskou službou. Z další občanské vybavenosti je v obci poštovní úřad. Kousek za
hranicí Choltic se nachází železniční zastávka Choltice. Choltice jsou zajímavé nejen svojí historií, ale i přírodním prostředím, kompletní občanskou vybaveností a bohatou nabídkou kulturních a sportovních akcí. Přijďte se na tento zajímavý pozemek podívat, rád Vám zodpovím podrobné informace. Samozřejmostí, je možnost využití financování na míru. Těšit se na Vás bude makléř Václav Jančík.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky