Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 894 m2, Samopše

Prodej stavebního pozemku 894 m2, Samopše

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

V ohybu Sázavy a na samém konci chatové oblasti Budín leží pozemek určený ke stavbě rekreačního objektu. Kouzelné poklidné místo, odkud můžete vyrazit třeba do lesa na houby, k řece na ryby nebo prostě jen tak do světa. Je to totiž poslední pozemek na úplném okraji chatové oblasti, pak jsou již jen pastviny, několik desítek metrů vzdálené osamocené dva domy a dál už jen a jen hluboké lesy. Je to zároveň poslední pozemek podle územního plánu, na kterém je možné stavět dům určený k rekreaci. Ve skutečnosti jsou to dva sousedící pozemky (každý vlastněný jedním majitelem) o velikosti 456 m2 a 438 m2, které jsou k dispozici jako jeden celek.
Pozemek je mírně svažitý a orientovaný na severozápad. Na hranici pozemku je k dispozici elektřina. Odpad bude třeba řešit jímkou a vodu vlastní studnou. V této lokalitě je od O2 potvrzené pokrytí 5G internetem.
Do města Sázava je to přibližně 5 kilometrů, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost.
Pokud se budete chtít na tento pozemek podívat, velmi ráda vám jej ukážu. Stačí zavolat a domluvit si prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky