Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 870 m2, Běštín

Prodej stavebního pozemku 870 m2, Běštín

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Cesta z města - hurá do Běštína. Nenechte si ujít mou jedinečnou nabídku stavebního pozemku s lesem za zády o celkové rozloze 870 m2. Masiv Brd, který se táhne od Prahy až k Rožmitálu pod Třemšínem je specifický fenomén jak z hlediska přírodního, tak rekreačního potenciálu. Pro obec Běštín představuje velice kvalitní a jedinečné přírodní prostředí. Tato opravdu malebná vesnice leží v okrese Beroun pouhé 3 km jihozápadně od městečka Hostomice, kde se nachází většina služeb a občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, obchody, lékaři atd.) Se svou strategickou polohou mezi Hořovicemi (9km), Dobříší (11km), Příbramí (14km) a Berounem (18km) obec nabízí opravdu mnoho. Okolí Běštína je doslova nabito kulturními i přírodními památkami. Najdete zde obecní úřad s místní knihovnou a pamětní síňí. Restauraci vlastní soukromý majitel a je příležitostně využívána ke společenským a kulturním akcím. A ty největší plusy?
Na pozemku se nachází studna s pitnou vodou.
+ Elektřina natažena na hranici pozemku.
+ Poloha obce na hranici CHKO Brdy.
+ Velmi dobrá dostupnost do Prahy (40 min).
+ Mobilheim zůstává na pozemku.
+ Izolace od okolního světa = vaše oáza klidu.
+ Hustá síť značených stezek pro pěší turistiku a cykloturistiku (Přírodní park Hřebeny).
+ Zájem obyvatel (především rodin s dětmi) o bydlení zde.
+ Vybavenost obce sportovním hřištěm (TJ Běštín) + Spolkový život v obci (Sbor dobrovolných hasičů, TJ Běštín).
+ Schválený územní plán obce.
Běštín chce svým obyvatelům poskytovat dobré místo pro život.
Vlakové spojení naleznete v blízkých Hostomicích. Obcí projíždí autobusové linky ve směru do Hostomic a do Jinců. Ve vzdálenosti cca 15 km severně od obce ve směru východ-západ prochází hlavní koridor dálnice D5 a její doprovodné trasy silnice II/605, navazující na trasu Praha – Beroun – Plzeň. Rádi vám zajistíme financování koupě tohoto pozemku. Již teď se těším na prohlídky s vámi v této vyjímečné, přírodou protkané lokalitě - vaše realitní makléřka Barbora Nikolesková.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky