Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 832 m2 Školní, Zaječí

Prodej stavebního pozemku 832 m2 Školní, Zaječí

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

V malebné jihomoravské vinařské obci Zaječí, nacházející se v samém centru vyhlášené rekreační oblasti jižní Moravy, nabízíme Vám ke koupi zajímavý pozemek se starším rodinným domem. Pozemek můžete využít k výstavbě nového rodinného domu nebo se inspirovat záměrem majitelů nemovitostí. Na RD je zpracovaná projektová dokumentace pro bydlení, jedná se o podnikatelský záměr s rekreačním ubytováním, apartmánové krátkodobé bydlení. V objektu jsou navrženy 4 jednotky, 3 jednotky menších rozměrů, jedna jednotka v zadním traktu velkorysá.

Stavba se nachází v řadové zástavbě na ulici Školní. Jedná se o stavbu stávajícího rodinného
domu. V zadní části pozemku se nachází na dvou parcelách zahrada. Přední polovina pozemku je zastavěna stávajícím rodinným domem. Na pozemek je zřízen vjezd z ulice Školní, který vede přes vrata do vnitřního dvora. Zahrada je zpřístupněná ze dvora přímo přes průjezd v zadním traktu rodinného domu.
Samotný pozemek je obdélníkového tvaru o uliční šíří 12 metrů
Samozřejmostí je připojení na veškeré sítě - vodu, plyn a elektřinu. Odpad je sveden do kanalizace.
Celková plocha pozemku je 832 m2, z toho zahrada 320 m2 a zastavěná plocha a nádvoří 512 m2.

Obec Zaječí je po celý rok dobře dostupná automobilem a je zde pravidelná autobusová doprava. Obcí prochází silnice spojující města Hustopeče a Mikulov a severním směrem nedaleko Zaječího prochází železniční trať na trase Brno - Břeclav. Je zde také vlaková zastávka.

Přijměte tedy mé pozvání na prohlídku, kde se dozvíte více informací.

Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky