Prodej stavebního pozemku 809 m2, Hradčany

Plocha celková: 809 m2 Číslo zakázky: 19185
Název: Prodej stavebního pozemku 809 m2, Hradčany
Celková cena: 4 900 Kč (Za m2)
3 964 100 Kč
Adresa: Hradčany
Datum aktualizace: 16.04.2023
Stavba:
Zástavba: Venkovská
Ochrana:
Umístění: Klidná část obce
Zdroj vody: Dálkový vodovod
Celková plocha: 809 m²

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji stavební parcelu na ulici Luční v Hradčanech u Brna.

Obdélníkový stavební pozemek s rozměry 15 m na 54 m má přístup k veškerým inženýrským sítím a dle územního plánu obce je určen k výstavbě rodinného domu. Pozemek se nachází v rezidenční části obce a přístup k němu je zajištěn příjezdovou cestou. Mimo možnosti napojení na veřejný vodovod a kanalizaci má budoucí majitel také možnost hlubinného vrtu.

Lokalita je velmi vyhledávaným místem, a to nejen pro mladé rodiny, díky klidnému prostředí a snadné dostupnosti do Brna. Obec se nachází v blízkosti lesů a je protnutá turistickou cestou i cyklostezkou, které se záhy napojují na síť dalších cest. Místo tak nabízí různé možnosti sportovního vyžití, od krátkých procházek po celodenní výlety. Pozemek je slunný a svým budoucím majitelům nabízí mnoho prostoru pro domov snů. Rozměr 809 m2 pak nabízí další využití, od okrasných záhonků, přes ovocný sad, po bazén a prostornou pergolu. Fantazii se meze nekladou.

Dostupnost do Brna je zajištěna hromadným spojením vlakem i autobusem. Autem se dostanete do Brna do půl hodiny. Pokud vám však cokoliv pochybí, stačí dojet do vedlejšího Tišnova.

Nenechte si ujít prostorný, slunný pozemek na předměstí Brna a přijeďte se podívat co nejdříve. Okolní krajinu si zamilujete.

Těšíme se na vás na prohlídce!

Zástavba Venkovská
Umístění Klidná část obce
Zdroj vody Dálkový vodovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Doprava Vlak, Silnice, Autobus
Šířka 15 m
Délka 54 m
Celková plocha 809 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky