Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 719 m2, Tuhaň

Prodej stavebního pozemku 719 m2, Tuhaň

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Nabízíme Vám k prodeji pozemek o výměře 719 m² nacházející se v obci Tuhaň u Dubé v malebné Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko - Máchův kraj. Atraktivní přírodní oblast skal, romantických jezírek a vesniček s vyhlášenou lidovou architekturou mezi které patří i Tuhaň, má mnoho co nabídnout jak turistům tak zájemcům o bydlení v těsném svazku s přírodou.

Pozemek je tvořen zahradou o výměře 539 m² a zastavěnou plochou o výměře 180 m², která je vedená jako zbořeniště, a kde dříve stával dům. Dle územního plánu obce jsou pozemky zahrnuty do ploch smíšených obytných. Pozemek je tak vhodný pro využití k bydlení. Podmínky vzhledu stavby s ohledem na umístění v CHKO (jedná se o III zónu) Vám rádi sdělíme na vyžádání. Velmi zjednodušeně můžeme říci, že nová stavba musí být harmonicky začleněna do okolní zástavby a musí splňovat i konkrétní požadavky na použité materiály.

Pozemek je ze tří stran oplocený, v zadní části, která je do kopce, najdeme menší sklípek. V této části také na pozemek navazuje les. Na pozemku se nachází vodovodní přípojka, elektřina je v místě dostupná, plyn ani kanalizace v obci k dispozici není.

V obci je dostupné autobusové spojení do Dubé a do Roudnice nad Labem. Na okraj Prahy dojedete zhruba za hodinku. Obchod se základními potravinami najdete přímo v obci, za další občanskou vybaveností se musíte vypravit do 10 minut vzdálené obce Dubá.

Vyjmenovat zde veškeré zajímavosti a památky jež se v této oblasti nacházejí je nemožné, zmiňme tedy alespoň ty z nejznámějších, kterými jsou hrady Kokořín a Bezděz, skalní útvar Čertovy hlavy a zapomenout samozřejmě nesmíme ani na vyhledávané Máchovo jezero, kam dojedete za pouhých 20 minut.

Pro další informace a dokumentaci nás neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky