Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 710 m2 Choltice

Prodej stavebního pozemku 710 m2 Choltice

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Hledáte místo, kde si postavíte svůj nový domov? Je pro Vás důležitá občanská vybavenost obce a zároveň okolní příroda? Možná pro Vás máme něco, co ste dlouho hledaly a to v obci Choltice, kde na Vás čeká stavební pozemek o výměře 710 m2, možno si Váš pozemek zajímavě rozšířit. Inženýrské sítě jsou v dosahu od pozemku, tudíž s připojením nebude problém. Choltice, se nachází v Pardubickém kraji, 15 km západně od Pardubic, 8 km jižně od Přelouče.
Pro využití volného času je v obci k dispozici koupaliště, sportovní areál. V obci je základní škola vyššího stupně a moderní mateřská škola. Je zde zdravotní středisko s ordinací dětského, praktického lékaře a rehabilitace. Výhodou je i lékárna. Pro seniory je zde domov s pečovatelskou službou. Z další občanské vybavenosti je v obci poštovní úřad. Kousek za
hranicí Choltic se nachází železniční zastávka Choltice. Choltice jsou zajímavé nejen svojí historií, ale i přírodním prostředím, kompletní občanskou vybaveností a bohatou nabídkou kulturních a sportovních akcí. Přijďte se na toto zajímavé místo podívat, rád Vám zodpovím podrobné informace. Těšit se na Vás bude makléř Václav Jančík.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky