Prodej stavebního pozemku 700 m2, Hajany

Plocha celková: 700 m2 Číslo zakázky: 19216
Název: Prodej stavebního pozemku 700 m2, Hajany
Info o ceně u RK
Adresa: Hajany
Datum aktualizace: 20.02.2024
Stavba:
Zástavba: Obytná
Ochrana:
Umístění: Klidná část obce
Zdroj vody:
Celková plocha: 700 m²

Hledáte perfektní místo pro váš nový domov v dojezdové vzdálenosti 20 min od Brna? Pak je tato nabídka právě pro Vás.

Nabízíme k prodeji mírně svažitý, jižně orientovaný pozemek trojúhlelníkovitého tvaru o výměře cca 700 m2 určený k výstavbě rodinného domu v Hajanech.

Pozemek patří dle územního plánu do plochy smíšené obytné (SO) a je ideální k výstavbě dvoupodlažního rodinného domu se 40% zastavěností.

Pozemek se nachází v zástavbě rodinných domů a nabízí náležitý klid i soukromí. Plochu pozemku pokrývá travní porost bez náletů. Veškeré sítě jsou v komunikaci před pozemkem (veřejný vodovod, elektřina, plyn, splašková kanalizace).

Obec pořádá mnohé kulturní a sportovní akce, kde se zapojí nejen děti, např. slavný pochod Hajanská „15“, dětský den ve stylu Marvel, nohejbalový turnaj, taneční škola i pivní festival, zde se rozhodně nudit nebudete.

Když něco chybí nejen do nedělního koláče, malé potraviny jsou k dispozici přímo v Hajanech. Za další občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, ZUŠ, obchody, pošta) se musíme vydat do blízkých Želešic nebo Ořechova. Rodiny i výletníci budou mít radost z nedaleké cyklostezky podél řeky Bobravy, pro objevování vzácných druhů fauny a flóry se vyloženě nabízí mokřad Na dolinách mezi Mělčany a Silůvkami. Přijeďte si odpočinout od ruchu velkoměsta a zrelaxujte tu třeba v třešňové aleji.

Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Zástavba Obytná
Umístění Klidná část obce
Příjezdová komunikace Asfaltová
Doprava Silnice, Autobus
Celková plocha 700 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky