Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 686 m2, Choltice

Prodej stavebního pozemku 686 m2, Choltice

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Klidná lokalita kousek od zámecké obory, vesnický charakter, přesto veškerá občanská vybavenost na dosah. Představujete si podobně své bydlení? Pak je tento pozemek pro vás jako stvořený.

Městys Choltice je příjemnou lokalitou, která nabízí jak velmi příjemné a klidné žití, tak spoustu možností pro sportovní aktivity a díky zámecké oboře možnost relaxace a odpočinku. V obci se nachází stavba raně barokního zámku s rozsáhlou oborou, která je velmi krásně udržovaná místní správou obce. Nádvoří a zámecká obora nabízí několikrát ročně akce jako je pálení čarodějnic, pohádková cesta, vinařské a pivní slavnosti, nebo dětský karneval.
Obec nabízí spoustu pracovních příležitostí díky přilehlé výrobní firmě a dalších menších podniků.
V obci se dále nachází mateřská a základní škola do 9 ročníku s dvěma tělocvičnami s možností využití i veřejnosti, knihovna, praktický lékař pro děti a dospělé, lékárna, pošta, benzinová stanice, trafika, 2 obchody potravin, restaurace, cukrárna, květinářství, prodejna textilu, kadeřnictví, kosmetický salon, fotbalové a volejbalové hřiště, tenisové kurty, půjčovna šlapacích kár a koloběžek, přírodní koupaliště, dětské hřiště v zámeckém parku a discgolfové hřiště.

Zvu Vás tímto na prohlídku, kde Vám rád zodpovím veškeré další dotazy.
Díky velmi zajímavým možnostem, pro Vás v případě zájmu připravíme návrh hypotečního úvěru přímo na míru.

Těšit se na Vás bude makléř Miloš Sedlák.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky