Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 6440 m2 Semín

Prodej stavebního pozemku 6440 m2 Semín

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

V atraktivní lokalitě obce Semín, v těsné blízkosti ráje koní - Kladrub nad Labem - prodáváme pozemek o celkové velikosti 6 440 m², který je podle územního plánu obce určen pro výstavbu rodinných domů a se kterým můžete okamžitě disponovat.

Pozemek je zaměřený a nachází se na západním okraji zastavěné části obce. Je dostupný z přilehlé místní komunikace a navazuje na stávající zástavbu rodinných domů. Celek se skládá z pozemku č. 430/3 a (5073 m²) a 531/12 (1367 m²). Podle velikosti rozplánovaných pozemků sem bude možné umístit 5 – 6 rodinných domů.
Územně plánovací informace o podmínkách využívání území k tomuto účelu byla udělena stavebním odborem MěÚ Přelouč v prosinci 2021.

Všechny potřebné sítě, jako je vodovod, přípojka elektro a kanalizace jsou v dosahu 50 metrů od jeho hranice. Přístupová cesta je součástí pozemku. Kanalizace je zde tlaková. K rodinným domkům bude i v této lokalitě třeba pro každý domek přečerpávací jímku pro výtlak do kanalizace - obec na její zřízení poskytuje příspěvek ve výši 20 tis. Kč na objekt. Veřejné osvětlení je zajištěno podél hlavní komunikace na Kladruby n. L. Podmínkou k výstavbě není.

Výjimečné místo pro bydlení se nachází poblíž chráněné krajinné památkové zóny Kladrubské Polabí, která je součástí východního Polabí. Blízký hřebčín Kladruby nad Labem (2 km) je zařazen do světového kulturního dědictví Unesco.

Semín se šesti sty obyvateli má bohatou historii, jeho počátek se datuje do první poloviny 14. století a je rodištěm Josefa Gočára, tvůrce moderní architektonické koncepce. V obci je škola, školka, obchod, tři restaurace. Pracovní příležitosti, kulturní a sportovní vyžití a potřebné úřady a instituce jsou dostupné autem 9 minut do Přelouče, 30 minut do Pardubic, Kolína či Kutné Hory nebo 35 minut do Hradce Králové či Poděbrad. Dojezd do Krkonoš a Orlických hor je do 90 minut.

V případě více zájemců o nemovitost si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky