Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 6356 m2, Královec

Prodej stavebního pozemku 6356 m2, Královec

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Nemovitost je již prodána....Chcete dobře investovat peníze do velkého rovinatého pozemku pro výstavbu minimálně 6 domů? V obci Královec je zájem o výstavbu rodinných domů jak od tuzemských tak i od nizozemských zájemců. Do budoucna se uvažuje s rozšířením obce včetně navazující infrastruktury (info z textové části územního rozvoje pro obec Královec).
Rovinatý zatravněný pozemek o rozloze cca 6360 m2 je vhodný pro bydlení nebo pro rekreaci a je situován poblíže půvabného masívu Vraních hor a Královeckého Špičáku, ze kterého se nabízí nezvyklý pohled na Krkonoše. Obec má zajímavou historii a samozřejmostí je obecní úřad včetně obchodů, restaurace,..a do cca 5 minut autem jste v Žacléři nebo Bernarticích, kde jsou další služby včetně škol, lékaře,.. Výhodou je i poloha u hranic s Polskem, kde lze mnohdy levněji nakoupit nebo jet na výlet.
Jedná se o nezáplavové území. K pozemku je vedená zpevněná komunikace a lze se k němu dostat ze dvou stran. Běžky tedy můžete nasadit na nohy již přímo u pozemku – rovinaté okolí kolem je ideální pro běžkaře, kolaře..

KRKONOŠSKÝ NÁRODNÍ PARK na Vás čeká ve vzdálenosti cca 5 km a uvítá Vás zde - SKI AREÁL PRKENNÝ DŮL – ŽACLÉŘ a BRET FAMILY SKI PARK.
Pozemky jsou určeny dle územního plánu pro trvalé bydlení v rodinných domech venkovského typu se zahradami s možným potřebným hospodářským zázemím pro samozásobení nebo lze postavit i objekty pro individuální rekreaci s charakterem rodinného domu..Na pozemcích může být i provozována drobná řemeslná činnost, výroba drobné služby místního významu nenarušující svým provozem okolí.
Na vodu se lze napojit z obecného řádu. Kanalizaci je nutní řešit individuálně. Elektřina je v dosahu s napojením dle standardu ČEZ distribuce.

Financování Vám zařídíme za nadstandardních podmínek u nadnárodní společnosti Fincentrum & Swiss Life Select. Stačí se jen rozhodnout.Pozemek stojí určitě za prohlídku. Na prohlídku s Vámi se těší Ivan Junek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky