Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 2994 m2 Kersko, Hradištko

Prodej stavebního pozemku 2994 m2 Kersko, Hradištko

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Mít dům obklopený malebným dubovým lesem a přitom být za 20 minut na Černém mostě? I toto si lze splnit ... unikátní stavební parcela na území Přírodního parku Kersko poskytuje dokonalý pocit soukromí a spjatosti s přírodou. Tuto oblast nadosah Prahy si oblíbil i spisovatel Bohumil Hrabal, jehož věhlasná Hájenka je v pěší dostupnosti.
Jedná se o rovinatou parcelu přímo v dubovém lese, který je tvořen více než stoletými duby. Při výstavbě je povoleno vykácet 50% stromů. Lze vykácet i vše pod podmínkou osázení poloviny parcely novou výsadbou.
Na parcele se nachází zkolaudovaná vrtaná studna. Parcela je obklopena jen lesem a loukou, nachází se mimo záplavovou oblast, je elektrifikována a nachází se v areálu, který je uzavřen závorou na dálkové ovládání a umožňuje vjezd pouze rezidentům.
K parcele vede privátní osvětlená asfaltová silnice navazující na hlavní silnici a poté na dálnici D11. Vzdálenost do Prahy je pouhých 25 km. Autobusová zastávka 250m.
Na typ stavby nejsou kladena žádná územně plánovací regulativa a je připravena veškerá dokumentace k zahájení stavby.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky