Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 295 m2 Zruč-Senec

Prodej stavebního pozemku 295 m2 Zruč-Senec

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Nabízíme Vám k prodeji pozemek u o výměře 295m2 v obci Zruč-Senec, okres Plzeň - sever. Pozemek je vedený jako zahrada a dle územního plánu se nachází v plochách pro bydlení individuální a je tak možno jej využít pro stavbu rodinného domu. Maximální podíl zastavění je 30% a přípustné je jedno nadzemní podlaží s možností využití podkroví nebo dvě nadzemní podlaží při dodržení maximální možné výšky. Při stavbě je potřeba zohlednit charakter okolní zástavby a krajinný ráz. Inženýrské sítě jsou u hranice pozemku, jejich napojení na pozemek je třeba vyřešit.

Obec Zruč-Senec se nachází 7 km severovýchodně od Plzně a čítá přes 3.400 obyvatel. Dopravní spojení s Plzní je zajištěno jak MHD tak linkovými autobusy - nejbližší zastávka je od pozemku vzdálena 300 m. Ve vzdálenosti zhruba 400 m najdete i základní a mateřskou školu, ve Zruči dále najdete poštu, samoobsluhu, restauraci, cukrárnu i hotel se sportovním areálem, kde jsou k dispozici např. tenisové kurty či víceúčelové hřiště.

Chcete-li nákup pozemku či stavbu domu realizovat prostřednictvím úvěru, nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého návrhu financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Více informací Vám rádi sdělíme telefonicky i na osobní prohlídce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky