Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 2912 m2, Stříbrná Skalice

Prodej stavebního pozemku 2912 m2, Stříbrná Skalice

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Prodej unikátního, velkého pozemku 2979 m2 pro stavbu nadstandardního víkendového domu včetně vydaného stavebního povolení a projektu na moderní dřevostavbu u Sázavy blízko Chocerad:
Nabízím k prodeji stavební pozemek o ploše 2979 m2 v lokalitě rekreačních objektů Kloučka, cca 300 m od řeky Sázavy. Pozemek je situován v mírném jižním svahu, těsně u lesa, mimo zátopovou oblast. Je vydáno stavební povolení na víkendový dům včetně parkovacího stání a skladu o užitné ploše 125 m2 a zastavěné ploše cca 80 m2, která je v území maximální možná. Na pozemku je zajištěno prakticky 100% soukromí díky jeho velikosti, vzrostlé zeleni a umístění domu uprostřed pozemku, na místě stávající chaty. V 1,5 km vzdálené Stříbrné Skalici a ve 3 km vzdálených Choceradech je veškerá občanská vybavenost. Stanice vlaku je vzdálena od pozemku cca 1 km. Známá restaurace Na Marjánce je vzdálena 750 m.
Pozemek je vhodný pro vybudování druhého bydlení – víkendového domu, ale i pro trvalé bydlení s dojezdem do centra Prahy 35 min. Jedná se o zabydlenou oblast s dobrými sousedskými vztahy. K pozemku vede celoročně přístupná zpevněná cesta z jihu, pozemek má navíc pěší přístup i z horní, severní strany. Na pozemku je přípojka elektro, je povolena studna a jímka, kterou je možno nahradit po projednání čističkou. Může se začít okamžitě stavět, je zde také možnost dohody o kompletní realizaci domu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky