Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 13675 m2 Lískovice

Prodej stavebního pozemku 13675 m2 Lískovice

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Toužíte po bydlení v obklopení lesa a luk, hledáte netradiční místo pro Váš nový domov a přitom to mít kousek do města?

Nabízíme k prodeji pozemek s bývalým loveckým zámečkem pocházejícího z roku 1884. Původně to byla hájovna, po přístavbě věže rozšířena právě na zámeček a v současné době je v soukromém vlastnictví. Není památkou.

Místo se nachází v okrajové a klidné části obce Lískovice u Ostroměře, v obklopení lesa, ke kterému vede obecní zpevněná asfaltová cesta.

Zub času se podepsal na loveckém zámečku, dnes veden jako zbořeniště.
Nový územní plán dovoluje stavbu domu venkovského typu na místě současného zámečku.

Na pozemku je studna a přípojka na elektřinu. Přípojka na obecní vodovod a optický kabel je v těsné blízkosti pozemku. Kanalizace zde není, nutná ČOV.

Obec Lískovice u Ostroměře se nachází 5.min od Ostroměře, 8.min od Hořic v Pod., 25.min od Jičína, 30.min od Hradce Králové.

V létě houbařský ráj v lískovickém lese, pěší a cyklotrasy, výlety do Českého ráje, příjemné posezení v obecní hospodě, kde se dobře najíte a napijete.


Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávisle tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a aktuálních potřeb. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky