Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1718 m2, Sedlečko u Soběslavě

Prodej stavebního pozemku 1718 m2, Sedlečko u Soběslavě

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Nabízíme k prodeji pozemek v obci Sedlečko u Soběslavě o celkové výměře 1718 m2 určený pro stavbu rodinného domu. Pozemek se nachází v okrajové části obce a je napojen na obecní asfaltovou komunikaci podél celé dílky pozemku.

Pozemek dle Geometrického planu je rozdělen na dvě samostatné parcely s velikostí 859 m2 a 859 m2.

V územním plánu je plocha vedena jako lokalita SOVp- plochy smíšené obytné, venkovské. Jedná se o plochy, kde hlavním využitím je bydlení, ale vzhledem k lokalitě je zde možné vybudovat a umisťovat i stavby jako např. dílna, drobné podnikání, stavby pro hospodářská zvířata, bazény, skleníky a jiné.

Obec je obklopená lesy a rybníky a vzdálená 20 kilometru od okresního města Tábor a 3 kilometry od města Soběslav. Zde najdete veškerou občanskou vybavenost. K EXIT 95 D3 máte jen 3 kilometry. Lokalita velice žádaná pro milovníky houbaření, rybaření, sportu, turistiky, a další aktivity.
Rád Vám poskytne více informací a umožní prohlídku pozemku náš realitní makléř Andrei Caisin. Finanční specialisté ze společnosti Fincentrum a.s. rádi a zdarma Vám vyřídí nejvýhodnější financování na koupi této nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky