Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1687 m2, Hostouň

Prodej stavebního pozemku 1687 m2, Hostouň

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Chcete mít kousek za zábavou i do práce? Vítejte v Hostouni, v obci se sedmisetletou tradicí. Pojmenování obce je odvozeno od jména majitele původního dvora. Majitel se jmenoval Hostún a přivlastňovací příponou vzniklo jméno Hostounův dvůr a posléze Hostouň. Zájem o bydlení v Hostouni roste hlavně z důvodu výhodné polohy v trojúhelníku Kladno, Beroun a Praha. Nabízíme vám pozemek v klidné okrajové časti obce blízko Sulovického potoka, který protéká obcí. Pozemek má výměru 1687 m2, je na slunném místě v rovném terénu. Přípojka na plyn a elektřinu jsou připraveny na hranici pozemku.
Obec disponuje skvělou občanskou vybaveností - základní škola, kulturní dům, knihovna, zdravotní středisko (specializace - praktický lékař pro dospělé, gynekolog), sokolovna, sportoviště a mnoho dalšího.

Velkou výhodou pozemku je jeho oplocení z jedné strany.

Dopravní spojení: Autobusová doprava je obsluhována jak Pražskou integrovanou dopravou - spojení s Prahou (linka č. 306 na Zličín a linka č. 319 na Letiště Ruzyně), tak Středočeskou integrovanou dopravou - spojení s Kladnem (linka č. A26).
Železniční doprava – Hostouň je dostupná také po železnici, zastávka (od okraje obce vzdálená asi 500m) na trati 121 (Hostivice-Podlešín).

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky