Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1615 m2 Vítězná

Prodej stavebního pozemku 1615 m2 Vítězná

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

PRODANO. Pokud hledáte čisté ovzduší, přírodu a klid pr
o bydlení nebo celoroční rekreaci, tak jste určitě blízko svému cíli. Čeká na Vás větší rovinatý zatravněný pozemek se vzrostlými stromy a keři o celkové ploše 1 615 m2 v žádané lokalitě u lesa a nedalekého Hartského potoka s 2 rybníky v klidné oblasti v obci Vítězná Komárov. Prodej spěchá.

Dům lze situovat směrově s výhledem na les a zároveň s výbornou dostupností i v zimě po nefrekventované asfaltové silnici. Z větší části je pozemek oplocený. Na pozemku je pevná dřevěná dvoustavba s možností uložení například nářadí, stavebního materiálu atd. Kousek od pozemku je soukromé kadeřnictví a děti uvítají i nedaleké dětské hřiště. Pozemek je možné napojit na vodní přípojku i na kanalizaci. Připojení na elektřinu je možné v součinnosti s distribucí ČEZ.

Obec Vítězná Vám nabízí základní obslužnost obce s bohatou kulturní tradicí – masopusty, letní divadlo... Jistě uvítáte i poštu (czech point), školu, obchod, tělocvičnu, fotbalové hřiště, saunu, tenisový kurt, (SPORT CENTRUM) …obec má dokonce i knihovnu a impozantní kostel po rekonstrukci.

Další služby se ji nabízí již v nedalekém Dvoře Králové, který se mimo jiné pyšní hezkou zoologickou zahradou. Na kraji Dvora Králové jste autem do 2 minut.
V okolí je kam vyrazit na výlety. Nedaleko je nádherná přehrada Les království, kde se pořádají koncerty zvučných interpretů. V oblasti se nabízí i hezké výhledy na panorama Krkonoš se známými skiareály.

Financování Vám zařídíme za nadstandardních podmínek u nadnárodní společnosti Fincentrum & Swiss Life Select. Stačí se jen rozhodnout. Na prohlídku s Vámi se těší Ivan Junek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky