Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1575 m2, Vendryně

Prodej stavebního pozemku 1575 m2, Vendryně

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Hledáte již nějakou dobu to dokonalé místo, kde si postavit svůj vysněný dům? Hledáte pozemek s nádherným výhledem v žádané lokalitě obce Vendryně? Jeden tady pro Vás mám! Pozemek o celkové výměře 1575 m2, který je celý oplocený, zařazený platným územním plánem mezi lokalitu zastavitelnou s charakterem BR - bydlení individuální v rodinných domech v rozptýlené zástavbě.
Na pozemku jsou ovocné stromy, které po úpravě povrchu pro výstavbu domu zaručuje přítomnost již vzrostlých a sladkých plodů rodících stromů. Potřebné inženýrské sítě (elektřina, vodovod) jsou v dosahu, vyjma kanalizace a plynu. Do centra obce Bystřice, kde najdete veškerou občanskou vybavenost (pošta, škola, školka, obchody, restaurace, lékárny) je to 1,5 km. Chcete se dozvědět více? Ráda Vám vše ukáži na prohlídce, stačí jen zavolat, Těším se na Vás, Vaše makléřka Světlana Drongová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky