Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1554 m2 Ostrava Svinov

Prodej stavebního pozemku 1554 m2 Ostrava Svinov

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Hledáte útulné místo pro klidný život s rodinou, ale nechcete dojíždět za prací či školou kilometry daleko? Zabýváte se investiční výstavbou a chcete zde vystavět nový domov seniorům? Jeden z posledních pozemků v této žádané lokalitě Jižní svahy, městské části Svinov je na prodej a může být právě Váš! Podívejte se nejprve na parcelu a její okolí očima káněte číhajícího na svou kořist a pak si o své kořisti přečtěte více...

Charakteristika pozemku
Exkluzivní parcela o ploše 1554 m² je podlouhlého tvaru s pozvolným výškovým převýšením 2,8 metru na délce 50 metrů. Šířka parcely je pak 32 metrů. Parcela se nachází v klidové části obce s převahou individuálního bydlení - je tak vedena i v územním plánu. Vjezd na parcelu je z ulice Psohlavců. V kraji parcely jsou vyvedeny veškeré inženýrské sítě, na které je možné stavbu napojit.

Bonus k prodeji
Jako přidanou hodnotu k prodeji parcely se stávající majitel rozhodl poskytnout vypracovanou hodnotnou architektonicko-urbanistickou studii bytového domu. Jedná se o projekt bydlení určený především pro seniory 60+. Projekt počítá s výstavbou 15 bytových jednotek o rozloze 39 - 45 m² s terasami či balkony s určenou výškou domu dle ÚP do 3 podlaží. Dále je počítáno se společenskou místností a parkovištěm pro 15 vozidel před objektem.

Už víte, kde bude stát Váš nový domov, resp. kde budete realizovat své podnikatelské sny? Našim bonusem k prodeji je pak bezplatná konzultace s finančním poradcem ohledně zajištění financování koupě tohoto pozemku s následnou výstavbou Vašim potřebám na míru. Na Vaše dotazy čeká a na prohlídku s Vámi se těší makléř Lukáš Špánik.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky