Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 15327 m2 Doubrava

Prodej stavebního pozemku 15327 m2 Doubrava

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Hledáte vhodný pozemek pro svůj podnikatelský záměr? Pak právě pro vás je tady zajímavá investiční příležitost. Nabízím v zastoupení majitele k prodeji hezký, rovinatý stavební pozemek v klidné části obce Doubrava u Orlové o celkové výměře 15 327 m². Cena k jednání je 300 Kč za m². Pro investora je výhodou dojezd po obecní asfaltové silnici a blízkost inženýrských sítí.
Dostatečně velký pozemek v této žádané lokalitě je v dosahu zaměstnavatelů v Ostravě, Orlové, Karviné, Havířově či Bohumíně. Na pozemku je možno vytvořit cca 15 stavebních parcel na výstavbu rodinných domů. V minulosti si majitel nechal vypracovat projektovou dokumentaci na 12. stavebních parcel, které svou velikostí zaručují dostatečný prostor k bydlení. Tato lokalita navazuje na dokončenou výstavbu nových rodinných domů v části zvané "U starostky". V obci je k dispozici občanská vybavenost jako je škola, školka, pošta, zdravotní středisko apod.
Obec Doubrava se nachází v severovýchodní části České republiky v Moravskoslezském kraji mezi městy Orlová a Karviná. První písemná zpráva pochází z roku 1229. Z turistických lákadel je asi nejznámější zábavní park Dinopark. Obcí prochází cyklistická trasa, které je napojená na Cyklostezku Olše vedoucí z Bohumína do Českého Těšína. V letních měsících je hojně navštěvováno místní koupaliště a po celý rok poutá pozornost návštěvníků Doubravský kopec, odkud se při dobré viditelnosti otevírá nádherný pohled na celé Beskydy.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky