Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1515 m2, Skořenice

Prodej stavebního pozemku 1515 m2, Skořenice

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Krásný slunný a prostorný pozemek, přesně těmito klady se dá představit tento pozemek, na kterém si můžete realizovat svůj sen o vlastním domečku!

Pozemek se nachází na polosamotě u města Chocně. Vhodný je určitě pro někoho, kdo nechce žít v centru rušného města, ale chce mít všechny dostupné služby města na dosah do pár minut autem, na motorce, na kole či elektrické koloběžce. Na okraj města je to totiž 1 minutu autem.
Na pozemku lze postavit dům, který bude přízemní s možností obytného podkroví. Přípojky jako jsou voda, plyn a elektřina jsou na hranici pozemku. Na hranici pozemku se taktéž nachází kanalizace. Přístup na pozemek je po asfaltové udržované silnici. Na pozemku se nachází rekreační budova, která může sloužit jako zázemí při výstavbě domu nebo jako zahradní domek s letní kuchyní. Do rekreační budovy je navedena elektřina a voda ze společného vrtu obsluhující i ostatní pozemky. Na pozemku mimo jiné najdete spoustu úložného prostoru v podobě veliké plechové garáže se 2 přístřešky. Plechová garáž o velikosti 40m² je plně uzamykatelná a tak zde lze uskladnit třeba stavební materiál. Dohromady se jedná o 80m² úložného prostoru na pozemku + 57m² rekreační budova, která má navíc ještě sklep o velikosti 4m².
Na pozemku naleznete vzrostlé ovocné stromy a túje podél plotu pro větší soukromí. V zadní části pozemku je osázený smrkový ,,lesík´´, který tvoří příjemné prostředí a chrání pozemek proti silnému větru.
Z pozemku je krásný výhled na okolní krajinu.

Přijde Vám plocha pozemku malá a hledáte něco většího? Můžete si přikoupit ještě vedlejší pozemek o velikosti 1.332m². Sloučením obou pozemků se dostanete na plochu 2.847m².

Do obchodu Vám to bude trvat autem cca 3 min. Z Chocně se vlakem dostanete po koridoru do Pardubic, Kolína, Prahy a na druhou stranu buď do Zábřehu, Olomouce, Ostravy a nebo do České Třebové, Svitav a Brna.
Za cca 20 minut jste na nájezdu na dálnici, která vede do Prahy, ve které budete cca za 1hodinu a 20minut. Do konce roku 2029 je plánované vybudování a otevření dálnice směrem na Olomouc a dále na Ostravu.

Pokud jste dočetli až sem a fotky pozemku Vás taktéž zaujaly, zvu Vás tímto na prohlídku, kde Vám rád zodpovím veškeré další dotazy.
Díky zajímavým možnostem, pro Vás připravíme návrh hypotečního úvěru přímo na míru.

Těšit se na Vás bude makléř Miloš Sedlák

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky