Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1433 m2, Mikulčice

Prodej stavebního pozemku 1433 m2, Mikulčice

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Rezervace

Exkluzivní nabídka

Mezi městy Hodonín a Břeclav, v nížinné krajině Dolnomoravského úvalu a v národopisné oblasti Podluží, které tvoří jižní část Slovácka, leží malebná vinařská obec Mikulčice.

S potěšením Vám můžeme nabídnout v této obci ke koupí stavební pozemek s celkovou rozlohou 1433m². Pozemek se nachází v klidné ulici v řadové zástavbě mezi rodinnými domy a zahradami. Součástí pozemku je stavba s číslem popisným, která je určená k demolici. Pozemek je rovinatý obdélníkového tvaru, s uliční šíří cca 12m. V těsné blízkosti pozemku jsou všechny inženýrské sítě, tj. plyn, vodovod, kanalizace, elektřina přivedena do domu.
Bezproblémové parkování před pozemkem.

Obec Mikulčice je žádanou lokalitou, je vzdálena 7 km jihozápadně od Hodonína při hranici se Slovenskem.
V obci se nachází bohatá občanská vybavenost: základní škola, mateřská škola, pošta, pohostinství, prodejna smíšeného zboží, dětské a sportovní hřiště...

V případě jakýchkoliv dotazů, popř. sjednání prohlídky neváhejte se na mě obrátit.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky