Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 14186 m2, Bystrá

Prodej stavebního pozemku 14186 m2, Bystrá

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Pro společný projekt hledáme investora na vybudování inženýrských sítí, rozparcelování a pro výstavbu rodinných domů včetně spolupráce na následném prodeji. Pokud hledáte výhodnou investici, hledáte pozemky pro Váš projekt a chcete se podílet na rozvoji malé obce v srdci kraje Vysočina, pak pro Vás máme připraveny pozemky v obci Bystrá u Humpolce.

Zastupujeme klienta, jenž vlastní ca 15.000 m2 pozemků, na kterých bude vybudováno 10 stavebních parcel pro 10 nových rodinných domů. Dokumentace na rozvržení parcel připravena, územní plán schválený, veškeré nutné dokumenty pro výstavbu inženýrských sítí nachystány včetně zaplacených přípojek pro zavedení elektřiny. Stačí už jen stavební povolení a začít budovat.

Oblast Humpolecka a Pelhřimovska je díky své nízké nezaměstnanosti a dalším průmyslovým rozvojem vhodná pro mladé rodiny, které hledají nové bydlení a chtějí začít žít ve svém. Díky poloze obce 4 km od města Humpolec a 4 km od dálnice D1, bude jistě vhodná i pro ty, jímž dojíždění za prací směrem ku Praze či Brnu není zatěžko a přesto budou bydlet v klidném prostředí malé vesničky v srdci Vysočiny, nebo jen pro ty, kteří hledají nový domov obklopen lesy, loukami a čerstvým vzduchem unikátní Vysočiny.

Díky propojenosti našich realitních makléřů a finančních poradců mateřské společnosti Fincentrum a.s. jsme připraveni zajistit financování jak pro přímý prodej pozemků, tak i pro následné financování koupě nemovitosti u konečných klientů.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky