Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1417 m2 Dolní Kroupná, Nosislav

Prodej stavebního pozemku 1417 m2 Dolní Kroupná, Nosislav

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

K prodeji nabízíme pěkný stavební pozemek 1417 m2. Díky svému atraktivnímu charakteru, nadstandardní šířce 17m a vzhledem k možnosti snadného připojení inženýrských sítí je předurčen ke stavbě pěkného rodinného domu s velkou zahradou. Pozemek se nachází v klidné novější části městyse Nosislav v blízkosti svahů s vinicemi.

Obec je z pohledu snadné dostupnosti do Brna (20 km) a Hustopečí (10km), zázemí pro děti (MŠ ,ZŠ, družiny a jídelny, dětský lékař) a zastoupení několika firem vhodném místem pro bydlení rodin s dětmi, pro podnikatele i seniory. Místní spolky pořádají řadu společenských akcí, vyhlášené jsou zejména ty se zaměřením na víno. Zajímavé jsou i místní historické stavby. Pokud máte rádi sport, i na to je v Nosislavi myšleno (tenisové kurty, fotbalové hřiště, dvě na volejbal, dětské hřiště a park se zelení). Okolí je vyhlášené cyklotrasami a je zde i možností rekreace u vodní Nádrže Nové Mlýny (20 km).

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky