Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1038 m2, Kořenice

Prodej stavebního pozemku 1038 m2, Kořenice

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Hledáte klidné místo, kde si postavíte svůj vysněný dům? Představte si komfortní bydlení se skvělou dostupností a přitom příjemný klid a venkovskou atmosféru. Vše toto splňuje stavební pozemek umístěný ve vesnici Pučery, který se nachází cca 11 km od Kolína. Pozemek o celkové rozloze 1038 m2, je určený k výstavbě rodinného domu.
Co se týká inženýrských sítí, tak na hranici pozemku je pouze elektřina. Jelikož ve vesnici není vodovod ani kanalizace, tak si budoucí majitel musí vybudovat studnu a domovní čističku odpadních vod.
V okolí jsou již postaveny rodinné domy a nově vznikající novostavby. Přístup na pozemek je po udržované komunikaci ze zámkové betonové dlažby. Autobusová zastávka se nachází u hlavní silnice II. třídy v úseku Uhlířské Janovice - Kořenice - Kolín. Obcí také prochází železniční trať Kolín – Ledečko.
Nejbližší MŠ a ZŠ jsou v obci Bečváry. Pokud se budete chtít jít s dětmi odreagovat, určitě oceníte velmi hezké hřiště, které se nachází jen několik metrů od pozemku.
Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. V tuto chvíli je pozemek prázdný a čeká na nového majitele. Přijďte se osobně podívat, jak může vypadat Vaše nové místo pro život. Stačí, když mi zavoláte a domluvíme si spolu prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky