Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1029 m2, Velká Bíteš

Prodej stavebního pozemku 1029 m2, Velká Bíteš

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Plánujete stavbu domu a hledáte místo, kde budete mít klid, ale zároveň to nebudete mít nikam daleko? Prohlédněte si jeden z nejlepších pozemků, který může Velká Bíteš nabídnout.

Rovný, čtvercový a oplocený pozemek s vlastní příjezdovou cestou o rozloze 1029 m2 je jako stvořený pro stavbu rodinného domu. Schovaný před hlukem ze silnice a v oblasti s nízkou obytnou zástavbou nabízí tento pozemek klid i soukromí, není odsud však nikam daleko. Veškeré inženýrské sítě jsou k dispozici přímo na pozemku a využít můžete i vlastní studnu.

Velká Bíteš je město na hranici Vysočiny a Jihomoravského kraje, nachází se v těsné blízkosti dálnice D1. Do Brna se tak pohodlně dostanete autem za 25 minut nebo pravidelným autobusovým spojem. Samotné město je plně občansky i společensky vybaveno.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Neváhejte a přijďte si pozemek prohlédnout, dokud nabídka trvá.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky