Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1029 m2, Slatina nad Zdobnicí

Prodej stavebního pozemku 1029 m2, Slatina nad Zdobnicí

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Jezdíte v létě na kole a v zimě na lyže? Sháníte slunný stavební pozemek na výstavbu rodinného domu nebo chaty, chalupy na víkendovou relaxaci s přáteli nebo svými dětmi? Nabízíme Vám právě takový, v obci Slatina nad Zdobnicí, o celkové výměře 1029 m2 určený k výstavbě, vedený v územním plánu jako zastavitelná část. Inženýrské sítě - vodovod, elektřina a kanalizace na hranici pozemku.

Slatina nad Zdobnicí je obec ležící v Královéhradeckém kraji, v okrese Rychnov nad Kněžnou. Je to malebná vesnička v podhůří Orlických hor s přibližně 800 obyvateli, rozkládající se podél silnice spojující Rychnov nad Kněžnou (vzdálený 15 km) a Žamberk (asi 8 km) v údolí Slatinského potoka. Obcí prochází železniční trať z Rokytnice v Orlických horách do Doudleb nad Orlicí. Turistům lze doporučit například procházku údolím řeky Zdobnice.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce.

Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.
Více informací u makléře Petra Kubíčka, který se bude těšit na společnou prohlídku.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky